Maramures: Tigari de contrabanda transportate pe biciclete

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Luni, 28 aprilie, politisti de frontiera din cadrul Sectorului PF Sarasau au observat, in zona de frontiera, doua persoane care se deplasau cu bicicletele spre malul raului Tisa.

Cele doua persoane au fost monitorizate si la scurt timp au fost observate cum se intorc de la malul raului Tisa si se indreapta spre localitatea Sarasau, avand pe biciclete bagaje voluminoase.

“S-a trecut la interceptarea celor in cauza, iar la observarea patrulei politiei de frontiera, una dintre persoane a abandonat bicicleta cu tot cu bagaj si a fugit de la fata locului, cea de-a doua supunandu-se somatiilor verbale.

S-au dispus masuri specifice in vederea retinerii persoanei care a fugit, fiind anuntate despre caz si autoritatile de frontiera din Ucraina, in vederea cercetarii in comun a evenimentului.

Persoana retinuta, un cetatean roman, Tudor S. de 22 de ani, din jud. Maramures, precum si cele doua biciclete cu tot cu bagaje, au fost conduse la sediul sectorului in vederea continuarii cercetarilor”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

La scurt timp a fost identificata si cea de-a doua persoana, care a fugit de la fata locului, Ioan P. de 24 de ani, tot din jud. Maramures.

Cele doua colete de pe biciclete au fost inventariate si s-a constatat ca acestea contin 1.000 pachete tigari, in valoare de peste 8.000 lei.

Drept urmare, cei doi tineri sunt cercetati acum pentru savarsirea infractiunii de contrabanda, iar intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii.

 ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2