Maramures: Tigari in valoare de 122.850 lei, ridicate in vederea confiscarii

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Luni, 8 aprilie, la nivelul Sectorului Politiei de Frontiera Sarasau – I.T.P.F. Sighetu Marmatiei, a fost declansata o actiune pe linia combaterii contrabandei cu tigari in zona de responsabilitate.

Astfel, in jurul orei 22.00, un echipaj al politiei de frontiera a observat un grup de persoane care transporta de la frontiera de stat spre localitatea Piatra, judetul Maramures, mai multe colete voluminoase.

“Imediat, colegii nostri au actionat pentru retinerea celor in cauza, dar in momentul in care barbatii au observat echipajul politiei de frontiera au abandonat coletele si au fugit spre teritoriul statului vecin.

Deoarece persoanele in cauza nu s-au supus somatiilor legale prin voce, politistii de frontiera au tras doua focuri de avertisment in plan vertical, cu respectarea prevederilor legale, insa nici de aceasta data, cei in cauza, nu s-au oprit si s-au intors pe teritoriul statului ucrainean.

Imediat, au fost anuntate si autoritatile de frontiera din Ucraina despre caz, in vederea cercetarii in comun a evenimentului.

La fata locului au fost descoperite 12 colete cu tigari de provenienta ucraineana care au fost transportate la sediul sectorului, unde, in urma inventarierii a rezultat cantitatea de 10.500 pachete cu tigari, de provenienta ucraineana”,  a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

Tigarile in valoare de 122.850 lei au fost ridicate in vederea confiscarii, iar in cauza se efectueaza cercetari in vederea documentarii intregii activitati infractionale, urmand ca la final sa fie luate masurile legale ce se impun.

ZiarMM

Foto arhiva

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2