Maramures: Tinerii liberali au marcat Ziua Eroilor

Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele TNL Romania, deputatul Mara Mares, a fost prezenta ieri in Maramures, pentru a participa la manifestarile organizate cu scopul de a marca Ziua Eroilor.

Astfel, alaturi de tinerii liberali maramureseni, deputatul Mara Mares a participat la ceremonialul militar si religios desfasurat in Municipiul Baia Mare la Monumentul Ostasului Roman, unde au fost depuse coroane in memoria eroilor care au avut un rol important in constituirea statului roman modern.

Tot pentru a marca aceasta zi, reprezentantii TNL Maramures au organizat simpozionul intitulat „Personalitati maramuresene si implicarea lor la Marea Unire din 1918”. Evenimentul s-a desfasurat in comuna Sisesti, la Muzeul Memorial Vasile Lucaciu.

„Am ales sa celebram aceasta zi printr-o serie de manifestari menite sa ne aduca aminte de stramosii nostri, de inaintasii nostri, care au avut un rol important la constituirea Romaniei Mari. Ne-am amintit de eroii tarii participand la o serie de evenimente in cadrul carora am avut prilejul de a vorbi despre trecutul nostru istoric, precum si vizitand Scoala Vasile Lucaciu si Casa Memoriala Vasile Lucaciu, locuri incarcate de istorie.

Ii multumim doamnei deputat Mara Mares ca a ales sa fie prezenta in Maramures pentru a marca aceasta zi, care are o deosebita semnificatie istorica”, a declarat Gabriel Stetco, presedinte TNL Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2