Maramures: Trei persoane depistate la volan fara a detine permis de conducere

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Miercuri, 30 ianuarie, politistii maramureseni nu au intervenit la niciun accident de circulatie cu victime, intrucat nu a fost inregistrat niciun astfel de eveniment pe raza judetului.

Insa politistii au depistat trei barbati care au dat dovada de inconstienta, indiferenta si iresponsabilitate, conducand fara a detine permise de conducere. Este vorba de un tanar de 20 de ani, din Borsa si doi baimareni de 43 si 50 de ani, potrivit IPJ Maramures.

Cel de 43 de ani a produs un accident de circulatie cu pagube materiale, pe raza municipiului Baia Mare, dupa ce a patruns intr-o intersectie fara a respecta semnificatia indicatorului „Cedeaza trecerea”.

Politistii maramureseni desfasoara zilnic activitati in vederea identificarii celor care pun in pericol siguranta pe drumurile publice. In ultimele 24 de ore, politistii rutieri din Targu Lapus, Viseu de Sus si cei din cadrul Postului de Politie Ocna Sugatag au oprit pentru verificari 80 de autoturisme.

Pentru neregulile pe care le-au constatat politistii au aplicat 33 de sanctiuni contraventionale, 13 dintre acestea au fost aplicate soferilor care se deplasau pe D.J.109F, pentru defectiuni tehnice: elemente de caroserie corodata, anvelope uzate peste limita sau cu alte dimensiuni, lumini neomologate de tip xenon sau alte lumini care nu corespund cu datele din certificatul de inmatriculare si lipsa RCA, cu ridicarea a doua placute de inmatriculare.

Valoarea amenzilor aplicate ieri de cei care au incalcat normele rutiere a fost de aproape 10.000 de lei. Totodata, politistii au dispus masura complementara a retragerii a sase certificate de inmatriculare si a retinerii a cinci permise de conducere.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2