Maramures: Ucrainean prins in flagrant in timp ce transporta cu masina tigari de contrabanda

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Marti, 15 februarie, politistii Biroului de Combatere a Contrabandei din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, impreuna cu politistii din Dragomiresti, au derulat activitati operative pentru combaterea contrabandei cu tigarete.

In cadrul activitatilor desfasurate, politistii au oprit regulamentar un autoturism cu numere de inmatriculare spaniole,  care se deplasa pe raza orasului Dragomiresti. Intrucat barbatul de la volan a refuzat sa opreasca la semnalele politistilor, s-a procedat la urmarirea acestuia, se arata in buletinul informativ al IPJ Maramures.

Politistii l-au prins pe barbat in curtea unui imobil si in urma controlului efectuat asupra autoturismului au fost gasite 150.000 de tigarete de provenienta ucraineana  pentru care nu au putut fi prezentate documente justificative.

De asemenea, in urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca barbatul care conducea autoturismul, un tanar in varsta de 25 de ani de cetatenie ucraineana, nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul condus nu avea drept de circulatie pe teritoriul Romaniei.

Acesta fost retinut pentru 24 de ore si urmeaza sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva pentru comiterea infractiunilor de contrabanda, conducerea unui vehicul fara permis si conducerea pe drumurile publice a unui vehicul inmatriculat in alt stat care nu are drept de circulatie in Romania.

Tigarile, in valoare de peste 86.000 lei, si autoturismul, in valoare de aproximativ 10.000 lei, au fost indisponibilizate si ridicate in vederea confiscarii.

In cauza continua cercetarile in vederea identificarii tuturor participantilor la activitatea infractionala si pentru tragerea la raspundere a acestora.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *