Maramureș: Un nou sfârșit de săptămână cu amenzi uriașe pentru nereguli rutiere

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Sâmbătă, 21 mai, polițiștii Serviciului Rutier Maramureș, polițiștii din Ulmeni și polițiștii Secţiei 3 Poliţie Rurală Fărcaşa, au organizat și desfășurat acțiuni pe linia combaterii nerespectării regimului legal de viteză.

Acțiunile au vizat principalele artere de circulație, respectiv D.J. 108A pe tronsonul Sălsig – Fărcașa – Buzești, pe D.N. 1C Baia Mare – Șomcuta Mare, D.N. 18 Vișeu – Sighetu Marmației și D.N. 19. Polițiștii rutieri au folosit radare Autovision și pistoale TruCam în vederea depistării conducătorilor auto care nu respectă viteza legală.

”Astfel, au fost aplicate 85 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 58.290 de lei, din care 71 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Ca măsuri complementare, polițiștii rutieri au dispus reținerea a 16 permise de conducere, toate pentru viteză excesivă și a unui certificat de înmatriculare.

Totodată, ieri, 22 mai, polițiștii Serviciului Rutier Maramureș, în intervalele orare 09:00-12:00 și 15:00-18:00 au organizat o acțiune pe linia combaterii nerespectării regimului legal de viteză. Aceasta a fost desfășurată pe D.N. 1C Baia Mare-Satulung, D.N.18B Baia Mare – Cerneşti și D.N. 18 Vișeu de Sus-Sighetu Marmaţiei.

În cadrul acțiunii, polițiștii au aplicat 71 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 41.510 lei, din care 52 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Ca măsură complementară s-a dispus reținerea a 13 permise de conducere pentru viteză excesivă și a unui certificat de înmatriculare.

De asemenea, în perioada 16-22 mai, polițiștii din cadrul Compartimentul Rutier Baia Sprie împreună cu lucrători din cadrul Postului de Poliție Șișești, au organizat şi desfăşurat acţiuni pe linie rutieră.

În cadrul acestora, polițiștii au verificat 60 de autovehicule, au legitimat 95 de persoane, iar pentru neregulile constatate au aplicat 43 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 26.360 lei.

Ca măsură complementară au dispus reținerea a șase permise de conducere, a două certificate de înmatriculare și a două seturi de plăcuțe de înmatriculare”, menționează reprezentanții IPJ Maramureș.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2