Maramures: Vezi cum va fi vremea in urmatoarele zile

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

vremea-meteo-termometruVremea se va mentine calda in intervalul 18-31 mai. Incepand cu data de 22 mai, temperaturile vor scadea usor in aproape toate regiunilor, astfel ca maximele nu vor mai depasi 24 de grade. Izolat, in anumite regiuni vor exista conditii de ploaie.

In Maramures, regimul termic va marca o crestere accentuata la inceputul intervalului de prognoza, de la medii ale maximelor diurne de 21 de grade in prima zi, spre 27…28 de grade pe 20 – 21 mai, cand minimele nocturne nu vor scadea, in medie, sub 12…13 grade. Ulterior, o racire usoara de la o zi la alta, va determina temperaturi maxime de 23…24  de grade si minime de 11 grade, in jurul datei de 24 mai.

In a doua saptamana a intervalului de prognoza, regimul termic nu va avea variatii importante, mentinandu-se in limite apropiate de normele climatologice ale ultimei decade din luna mai, respectiv medii ale maximelor diurne de 24…25 de grade si ale minimelor nocturne de 11…12 grade.

Aversele si descarcarile electrice, posibile in fiecare zi dupa data de 22 mai, se vor semnala pe arii mai extinse pe 23, 24, 26 si 27 mai, cand, izolat, se pot inregistra si cantitati de apamai importante.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *