Maramures: Vezi prognoza meteo in urmatoarele doua saptamani

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Meteorologii au anuntat ca vremea se va incalzi in urmatoarele zile, insa fara a depasi nivelul de 30 de grade, insa in saptamana 18-24 august vom avea parte de ploi. Per ansamblu, vremea se va mentine schimbatoare, cu diferente mari de temperaturi de la o zi la alta

In Maramures, valorile termice vor marca o crestere treptata pana pe data de 20 august, cand mediile maximelor diurne vor atinge 28 de grade, iar ale minimelor nocturne vor fi de aproximativ 14 grade. Pe 21 si 22 august vremea se va raci semnificativ, temperaturile maxime vor scadea spre medii de 21…22 de grade, iar cele minime spre 11 grade, valori care se vor mentine relativ constante pana pe 25 august.

A doua saptamana a intervalului de prognoza va debuta cu o incalzire a vremii, ce va determina revenirea regimului termic la valori normale pentru perioada calendaristica, respectiv 26…28 de grade ziua si 13…14 grade noaptea, valori ce se vor mentine pana la sfarsitul lunii.

Probabilitatea pentru averse importante cantitativ si pe arii extinse va fi ridicata in jurul datei de 21 august. In restul intervalului de prognoza, ploile vor fi slabe si se vor semnala sporadic.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2