Maramures: Vezi prognoza meteo pentru inceputul lui martie

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

vremea-meteo-termometruTemperaturile se vor apropia de normalul termic al perioadei in primele zile ale lunii martie, cu ploi moderate cantitativ, in timp ce in unele zone, mai ales in cele montane, trecator vor fi conditii pentru precipitatii mixte, potrivit prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila in intervalul 29 februarie – 13 martie, publicata luni, informeaza AGERPRES.

In Maramures, in prima zi a intervalului, valorile termice se vor situa mult peste mediile multianuale, temperaturile maxime vor avea o medie regionala de 16 grade, iar cele minime de 4…6 grade. Ulterior se va consemna o racire a vremii, in intervalul 2 — 4 martie, maximele regionale vor fi de 6…8 grade, iar minimele vor fi de 0…1 grad, caracterizand o vreme normala sub aspect termic.

Spre finalul saptamanii temperatura va creste, spre maxime in jurul valorii de 12 grade si minime de 2…3 grade. In a doua saptamana, tendinta valorilor termice va fi de scadere usoara.

Vor fi ploi in cea mai mare parte a intervalului, mai insemnate cantitativ si pe arii mai extinse in jurul datei de 1 martie si posibil dupa data de 6 martie. In 2 martie, trecator vor fi conditii pentru precipitatii mixte.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1