Maramures: Vezi prognoza meteo pentru perioada 22 august – 4 septembrie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

canicula-soareTemperaturile vor scadea usor in urmatoarele zile, urmand ca, de la finele saptamanii, sa revina la valori de peste 30 de grade in aproape toata tara, potrivit prognozei meteo pentru perioada 22 august – 4 septembrie, emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), transmite AGERPRES.

In Maramures, in primele 4 zile ale intervalului temperaturile maxime nu vor avea modificari semnificative si
se vor situa la medii regionale de 26-27 de grade. In schimb, temperaturile minime vor marca o scadere treptata de la o medie de 16-15 grade, pana la 13-12 grade. In intervalul 26 — 30 august vremea se va incalzi treptat, maximele termice atingand la sfarsitul intervalului medii de 29-30 de grade.

In primele zile ale lunii septembrie vremea se va raci usor, astfel ca la sfarsitul intervalului temperaturile diurne se vor apropia de o medie de 26-27 de grade, iar cele minime vor oscila in jurul a 14 grade. In prima zi va ploua pe arii extinse, punctiform insemnat cantitativ, in timp ce marti, 23 august, ploile vor fi slabe si pe spatii restranse. Probabilitatea de ploaie va creste din nou incepand cu data de 30 august.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2