Maramures: Vezi prognoza meteo pentru perioada 29 august – 11 septembrie

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

canicula-soareMeteorologii prognozeaza pentru urmatoarele doua saptamani o vreme in general frumoasa, cu ploi de scurta durata in 30 si 31 august, conform prognozei intocmite de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), valabila in intervalul 29 august – 11 septembrie, publicata luni, informeaza AGERPRES.

In Maramures, vremea va fi calduroasa in prima zi a intervalului de prognoza, cu o medie regionala a valorilor maxime de 30 de grade si de 14…16 grade a celor minime. In 31 august se va produce o scadere a temperaturii, spre medii ale valorilor diurne de 25…26 de grade si minime in jur de 11 grade. Ulterior temperatura va creste usor, mai ales in ceea ce priveste valorile diurne, care vor tinde spre o medie de 28 de grade.

Dupa data de 7 septembrie este posibila o noua racire, prin urmare sunt estimate temperaturi maxime, in medie, de 25…26 de grade si minime de 11…12 grade. Averse locale se vor semnala in ziua de 30 august si cu o probabilitate destul de ridicata si dupa data de 6 septembrie, cand sunt posibile si cantitati mai insemnate.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *