Maramures: Vezi prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

ploaieRegimul termic se va incadra in limitele climatologice normale pentru aceasta perioada, valorile termice diurne urmand sa nu depaseasca 21 de grade Celsius la nivelul intregii tari, in timp ce ploile isi vor face, din nou, aparitia atat in zilele de 25 si 29 aprilie, cat si in zilele de Pasti, cand se anunta precipitatii pe arii extinse, in general moderate cantitativ, insa local mai insemnate, potrivit estimarilor Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM) valabile pentru intervalul 25 aprilie – 8 mai, publicate luni, informeaza AGERPRES.

In Maramures, pana joi, temperaturile diurne vor creste treptat, pana la o medie a maximelor de 17 grade. Apoi, pana la sfarsitul celor doua saptamani, aceasta medie va oscila intre 16 si 19 grade si va fi apropiata de norma regionala climatologica a sfarsitului de aprilie si inceputului de mai.

Dupa noptile mai reci dintre 25 si 27 aprilie, cand media temperaturilor minime va fi in jur de zero grade si izolat se va semnala bruma, incepand cu 28 aprilie regimul termic nocturn nu va suferi modificari semnificative, iar minimele se vor incadra, in medie, intre 4 si 7 grade.

Pe parcursul intregului interval de doua saptamani, pe spatii restranse sunt posibile ploi in general slabe. Exceptie vor face zilele de 25 si 29 aprilie, precum si intervalul 1-3 mai, cand va ploua pe arii extinse si local cantitatile de apa pot fi mai insemnate.

Integral pe AGERPRES 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *