Maramures: Vreme calda, cu intervale scurte de racire, in urmatoarea perioada

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

vremea-meteo-termometruRegimul termic se va incadra, in general, in limite normale pentru perioada din calendar la nivelul intregii tarii, cu exceptia unor scurte intervale de timp, cand vremea se va raci si se vor semnala precipitatii sub forma de ploaie, in unele zone, iar la munte sub forma de ninsoare, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie, valabila in intervalul 7 – 20 martie, publicata luni, informeaza AGERPRES.

In Maramures, pana in jurul datei de 11 martie, valorile termice se vor mentine peste mediile multianuale, astfel ca media regionala a celor maxime va fi de 12 — 14 grade, iar a celor minime de 3 — 5 grade.

Ulterior, temperatura va scadea, astfel incat, in intervalul 15 — 20 martie, vremea va deveni rece pentru aceasta perioada, cu maxime in jurul valorii de 6 grade si minime la nivelul regiunii de—3…-2 grade.

Ploi moderate cantitativ vor fi consemnate la inceputul intervalului, iar in jurul datei de 15 martie precipitatiile pot fi mixte. In restul intervalului probabilitatea de precipitatii slabe va fi mai redusa.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *