Maramures: Vreme calda in urmatoarele doua saptamani

home camp2
home camp2
home camp2

Regimul termic va ramane destul de ridicat pentru aceasta perioada, cu temperaturi maxime ce ar putea ajunge chiar si la 10 grade Celsius in unele regiuni, in timp ce precipitatiile vor fi slabe cantitativ si vor avea o probabilitate mai mare de aparitie dupa data de 21 ianuarie, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila pentru intervalul 13 – 26 ianuarie, publicata luni, informeaza AGERPRES.

In Maramures, in intervalul 13-16 ianuarie, media temperaturilor maxime va fi in crestere de la 3 la 7 grade, fiiind mai ridicata decat in mod normal in aceasta perioada din an. In intervalul 17-19 ianuarie, aceasta medie va marca o scadere, iar ulterior, pana pe 26 ianuarie se va mentine apropiata de valorile obisnuite pentru a doua parte a lunii ianuarie (0 – 3 grade).

Temperaturile minime, negative de-a lungul celor doua saptamani, se vor situa, in medie, intre -6 si -3 grade, usor mai scazute, spre -8 grade, in intervalul 24-26 ianuarie. Probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi mai ridicata indeosebi in intervalul 21-24 ianuarie.

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *