Maramures: Vreme instabila in perioada 8 – 21 mai

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Vremea va continua sa fie instabila in urmatoarele doua saptamani, cand se vor semnal perioade cu zile si nopti mai reci decat in mod normal pentru luna mai, la care se adauga precipitatii destul de consistente, dar si intervale cu temperaturi peste norme, ce vor atinge chiar si 26 de grade Celsius, in Muntenia, releva prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM) publicata luni, valabila pentru perioada 8 – 21 mai 2017, informeaza AGERPRES.

In Maramures, la inceputul intervalului, vremea va deveni tot mai rece, iar temperaturile maxime vor fi in scadere catre 11 grade, in timp ce minimele vor tinde, in medie, spre aproximativ un grad Celsius. In intervalul 11-13 mai, regimul termic va marca o crestere, astfel incat se vor atinge valori diurne de 21 — 22 de grade si nocturne de 10 — 11 grade.

Dupa data de 13 mai, regimul termic va marca o usoara scadere, spre valori maxime de 19 — 20 de grade si minime de 7 — 8 grade, in medie regionala, valori normale pentru aceasta perioada a anului. Vor fi ploi, aproape in fiecare zi a intervalului de prognoza, iar probabilitatea ca acestea sa fie, local, mai importante cantitativ, va fi mai ridicata in prima zi si, din nou, in perioada 12 — 15 mai.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *