Maramures: Vremea se incalzeste in urmatoarele zile

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Vremea prognozata in urmatoarele doua saptamani se anunta deosebit de calda pentru aceasta perioada a anului, cu temperaturi pe timpul zilei ce vor atinge chiar si 19 grade Celsius in unele regiuni, in timp ce probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi mai mare dupa 8-9 noiembrie si, in special, in zonele depresionare, releva estimarile Administratiei Nationale de Meteorologie, valabile pentru intervalul 3-16 noiembrie 2014, transmite Agerpres.

In Maramures, pana spre sfarsitul primei saptamani de prognoza, vremea se va incalzi de la o zi la alta, devenind deosebit de calda pentru data din calendar. In medie, valorile maxime vor fi de 16-18 grade, iar cele minime intre 3-6 grade, mai mici in primele nopti, cu precadere in zonele joase de relief.

In partea a doua a intervalului, temperatura aerului va fi in scadere usoara, insa valorile se vor mentine peste cele climatologic specifice, fiind de asteptat maxime diurne de 12-15 grade si minime cuprinse intre doua si 5 grade Celsius. In ultimele zile ale intervalului de referinta va creste probabilitatea pentru ploi slabe, pe areale restranse.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *