Maramures: Vremea se incalzeste in urmatoarele doua saptamani

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Vremea va intra intr-un proces de incalzire in urmatoarele doua saptamani, cu valori diurne pozitive ce vor ajunge, dupa 1 februarie, pana la 13 grade Celsius in Banat si Crisana, iar precipitatiile vor fi slabe cantitativ si cu probabilitate mai mare de aparitie atat in primele zile din februarie, cat si in cursul saptamanii viitoare, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila pentru perioada 30 ianuarie – 12 februarie 2017, publicata luni, transmite AGERPRES.

In Maramures, pana pe 4 — 5 februarie, temperaturile diurne vor fi in crestere, de la o medie regionala de un grad Celsius pana la 9 — 10 grade, iar minimele nocturne vor avea o evolutie similara, crescand de la—8 grade la 0-1 grad, in prima saptamana a intervalului de prognoza.

Debutul celei de-a doua saptamani va fi caracterizat de o racire a vremii, care va determina ulterior un regim termic apropiat de cel normal pentru aceasta perioada a anului. Astfel, intre 7 si 12 februarie, vor fi temperaturi maxime de aproximativ 6 grade si minime cuprinse intre—4 si—2 grade, in medie, fara variatii semnificative de la o zi la alta. Probabilitatea pentru precipitatii va fi mai mare pe 2 si 3 februarie si, din nou, in intervalul 5 — 10 februarie, dar acestea vor fi in general slabe cantitativ.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *