Maramures: Vremea se mai incalzeste in urmatoarele zile

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

peisaj-iarna-maramuresVremea se va indrepta in zilele urmatoare, iar temperaturile maxime vor ajunge chiar si la 10 grade Celsius, anunta meteorologii in prognoza valabila pentru perioada 1-14 decembrie, publicata de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), scrie Agerpres.

In Maramures, in primele doua zile, regimul termic va fi apropiat de cel normal pentru aceasta perioada a anului, cu o medie a valorilor termice diurne de 4 grade si a celor nocturne in jurul a—2 grade. Intre 3 si 6 decembrie, temperaturile maxime la nivelul regiunii vor fi in crestere spre 6-7 grade, iar cele minime nu vor avea variatii semnificative, astfel incat vremea va fi usor mai calda decat in mod obisnuit la inceput de decembrie.

Pe parcursul celei de-a doua saptamani a intervalului de prognoza, vremea va intra intr-un proces de racire, astfel incat mediile diurne vor cobori spre zero grade, iar media temperaturilor minime nocturne va scadea spre—5 grade. Precipitatii, predominant sub forma de ploaie, se vor semnala pe 2 decembrie, iar dupa data de 6 decembrie, temporar, vor fi ploi intr-o prima etapa, apoi mai ales lapovite si ninsori.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *