Maramures: Vremea se va racori in urmatoarea perioada

PNL

Vremea se va racori usor la finalul acestei saptamani in majoritatea regiunilor tarii, iar manifestari specifice instabilitatii atmosferice se vor inregistra in intervalul 31 iulie – 4 august, conform prognozei pe doua saptamani publicate luni de Administratia Nationala de Meteorologie, informeaza AGERPRES.

In Maramures, in primele trei zile, media maximelor termice se va situa in jurul a 30 de grade, apoi, pana la finalul primei saptamani, vremea se va racori, iar aceasta medie va scadea spre 24 de grade. In cea de-a doua saptamana nu vor mai fi variatii termice semnificative, media maximelor urmand a se situa in jurul valorii de 26 de grade.

Temperaturile minime vor avea o evolutie relativ asemanatoare, cele mai ridicate medii ale lor, de 16… 17 grade, se vor inregistra in primele cinci dimineti, cele mai coborate intre 4 si 6 august cand nu vor mai depasi 12 grade, iar ulterior acestea se vor situa in jurul a 13 grade. Incepand cu data de 30 iulie vor fi intervale cu manifestari specifice instabilitatii atmosferice aproape in fiecare zi.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2