Maramures: Vremea se va racori in urmatoarea perioada

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vremea se va racori usor la finalul acestei saptamani in majoritatea regiunilor tarii, iar manifestari specifice instabilitatii atmosferice se vor inregistra in intervalul 31 iulie – 4 august, conform prognozei pe doua saptamani publicate luni de Administratia Nationala de Meteorologie, informeaza AGERPRES.

In Maramures, in primele trei zile, media maximelor termice se va situa in jurul a 30 de grade, apoi, pana la finalul primei saptamani, vremea se va racori, iar aceasta medie va scadea spre 24 de grade. In cea de-a doua saptamana nu vor mai fi variatii termice semnificative, media maximelor urmand a se situa in jurul valorii de 26 de grade.

Temperaturile minime vor avea o evolutie relativ asemanatoare, cele mai ridicate medii ale lor, de 16… 17 grade, se vor inregistra in primele cinci dimineti, cele mai coborate intre 4 si 6 august cand nu vor mai depasi 12 grade, iar ulterior acestea se vor situa in jurul a 13 grade. Incepand cu data de 30 iulie vor fi intervale cu manifestari specifice instabilitatii atmosferice aproape in fiecare zi.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2