Maramuresean cercetat pentru comiterea a trei infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice

Renuntati la ideea de a conduce autovehicule daca nu aveti acest drept sau daca ati consumat alcool! Renuntati si la speranta ca nu o sa fiti prinsi, transmit reprezentantii IPJ Maramures.

Politistii sunt prezenti zilnic pe drumurile publice din judet si sansele sa fiti depistati sunt foarte mari! Iar consecintele faptelor pot duce la ingradirea libertatii sau la pierderea ei.

Ieri, in miezul zilei, politistii din Barsana au oprit pentru control un autoturism condus pe D.J.186. La volan a fost identificat un barbat de 44 de ani, din localitatea Nanesti. Verificarile efectuate au relevat ca acesta nu detine permis de conducere, ca se afla sub influenta bauturilor alcoolice si ca numerele de inmatriculare aplicate pe autoturism sunt atribuite de fapt unui alt autoturism, care in prezent are inmatricularea suspendata.

Intrucat concentratia alcoolica a fost de peste 0.50 mg/l alcool pur in aerul expirat, barbatul a fost condus la spitalul din Sighetu Marmatiei pentru recoltarea de probe de sange.

Acum, acesta este cercetat pentru comiterea a trei infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice, respectiv conducere fara permis, punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1