Maramuresean cercetat pentru contrabanda, depistat cand incerca sa iasa din tara

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

tigari-contrabandaIn data de 11 octombrie, judecatorul de drepturi si libertati de la Judecatoria Sighetu Marmatiei a admis propunerea procurorului de caz si a dispus masura arestarii preventive pe o perioada de 30 zile, pe numele cetateanului roman Florin I., cercetat pentru savarsirea infractiunii de contrabanda.

“Persoana in cauza, in varsta de 31 de ani, domiciliata pe raza judetului Maramures, impreuna cu un alt cetatean roman, Tudor M., in varsta de 29 de ani, a fost depistata de catre politistii de frontiera din cadrul SPF Sarasau, in data de 07.10.2016, in timp ce incerca sa transporte cu o masina de teren 10 colete cu tigari de contrabanda, dintr-o zona impadurita de pe raza localitatii de frontiera Sapanta, catre interiorul tarii.

In cauza, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sighetu Marmatiei, politistii de frontiera efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunii de contrabanda. In cursul zilei de 10.10.2016, Florin I. a fost depistat de politistii de frontiera de pe Aeroportul International Cluj Napoca, pe sensul de iesire din tara, in directia Luton-Marea Britanie, in timp ce incerca sa se sustraga urmaririi penale”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei.

In activitatea de contrabanda in care au fost implicate cele doua persoane, a fost confiscata cantitatea de 6.000 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de 54.000 lei, iar autoturismul de teren folosit la activitatea infractionala a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2