Maramureșean cercetat pentru mai multe infracțiuni rutiere

Reclame home 1
Reclame home 1

Luni, 22 mai, polițiștii Secției 6 Sarasău au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat despre producerea unui accident rutier în localitatea Rona de Jos.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 54 de ani din Tisa a condus un moped pe D.N.18, în localitatea Rona de Jos, iar într-o curbă periculoasă la stânga s-a dezechilibrat și a căzut pe drumul public.
În momentul producerii evenimentului, pe moped se mai afla în calitate de pasager, o femeie de 54 de ani din Rona de Sus.

Cele două victime au fost transportate la Spitalul Municipal Sighetu Marmației în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a refuzat prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole