Maramuresean cercetat pentru taierea ilegala si sustragerea a 36 de arbori

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

lemne furtJoi, 4 februarie, un barbat din satul Valeni, comuna Calinesti, a sesizat politia cu privire la comiterea unor infractiuni silvice. El a reclamat ca un consatean i-ar fi sustras de pe un teren, din zona Varful Perisorii, 36 de arbori de esenta mesteacan, informeaza IPJ Maramures in buletinul de presa.

In urma sesizarii, politistii au desfasurat cercetari care au dus la identificarea unui barbat de 48 de ani, din aceeasi localitate, banuit de comiterea faptei.

Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de taiere ilegala si furt de arbori.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. ghiță-BM

    Felicitări pentru aceste acțiuni!Ele ne vor reface concentrația de oxigen din aer și totodată vom avea mai multe zone verzi unde să ieșim în weekenduri la un pic de aer sănătos!Cândva și pe IZVOARE erau mai mulți copaci dar acum datorită «autoaprovizionării» cu lemne de foc a locuitorilor de mai sus de ocolul silvic care la nevoie își tau câte un copac sau două zilnic, vom rămâne doar cu buturugi și nu cu copaci sănătoși ca și pe vremuri!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *