Maramuresean cercetat pentru tentativa de omor

PNL

In data de 14 mai, la Parchetul de pe langa Tribunalul Maramures s-a inregistrat o cauza avand ca obiect comiterea unei infractiuni de omor si a unei infractiuni de tentativa la omor. In aceeasi zi s-a dispus efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de suspectul David Vasile Cristian, pentru infractiunile susmentionate.

“Din probele administrate pana in prezent a rezultat ca in data de 14.05.2017, in jurul orelor 1600, in timp ce se aflau in locuinta comuna, situata pe raza municipiului Sighetu-Marmatiei,  suspectul David Vasile Cristian a aplicat numeroase lovituri cu un ciocan in zona capului, atat victimei D.I. cat si persoanei vatamate D.M., actiuni care au avut drept urmare moartea victimei si punerea in primejdie a vietii persoanei vatamate.

Intrucat a existat indoiala cu privire la discernamantul suspectului David Vasile Cristian, in cauza s-a dispus expertizarea medico-legala psihiatrica a acestuia”, se arata intr-un comunicat al Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures.

Cercetarile continua pentru lamurirea tuturor imprejurarilor de fapt si stabilirea raspunderii penale in cauza.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1