Maramuresean condamnat la inchisoare, oprit in PTF Petea

PNL

Politistii de frontiera din cadrul PTF Petea au identificat si predat autoritatilor competente un maramuresean de 26 de ani, cautat de autoritatile din Romania pentru savarsirea unor infractiuni la regimul circulatiei.

Sambata, 14 septembrie, in jurul orei 12.30, in Punctul de Trecere a Frontierei Petea, judetul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera, pe sensul de iesire din tara, S. G., in varsta de 26 de ani, din judetul Maramures.

“La verificari, colegii nostri au constatat ca barbatul este cautat de autoritatile din Romania. Pe numele acesteia, Judecatoria Viseu de Sus a emis un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea. Astfel, barbatul are de ispasit o pedeapsa de 2 ani de inchisoarea pentru savarsirea unor infractiuni la regimul circulatiei.

Drept urmare, persoana in cauza a fost predata unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul IPJ Satu Mare in vederea luarii masurilor legale ce se impun”, a declarat Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1