Maramuresean condamnat la inchisoare, oprit la frontiera

Luni, 22 iulie, in jurul orei 18.00, politisti de frontiera din cadrul Sectorului PF Petea au identificat, pe comunicatia Dorolt – Petea, un cetatean roman, care nu avea documente de identitate asupra lui si care nu-si justifica prezenta in zona. Persoana in cauza a fost condusa la sediul politiei de frontiera in vederea continuarii cercetarilor, iar in urma verificarilor in bazele de date, s-a constatat ca acesta este cetateanul roman V. S., in varsta de 31 de ani, domiciliat pe raza judetului Maramures.

Pe numele acestuia a fost emis, de catre autoritatile din Romania, un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea. Astfel, barbatul avea de executat o pedeapsa de 7 luni de inchisoare, pentru tulburarea ordinii publice.

“Drept urmare, persoana in cauza a fost predata unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul IPJ Maramures, in vederea luarii masurilor legale ce se impun.

Si azi dimineata, in jurul orei 01.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Petea, judetul Satu Mare, s-a prezentat pe sensul de intrare, pentru efectuarea formalitatilor de frontiera, cetateanul roman C. C., in varsta de 27 de ani, din judetul Suceava.

La verificari, colegii nostri au constatat ca barbatul este cautat de autoritatile din Romania. Pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare. Astfel, barbatul avea de ispasit o pedeapsa de 3 ani, 10 luni si 2 zile cu inchisoarea pentru savarsirea infractiunii de contrabanda si infractiuni la regimul rutier.

Drept urmare, persoana in cauza a fost predata unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul IPJ Satu Mare in vederea luarii masurilor legale ce se impun”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1