Maramuresean condamnat la un an inchisoare pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
DrunkDrive

Un barbat in varsta de 45 de ani, din localitatea Pribilesti, si-a pierdut libertatea pentru un an, dupa ce a condus un autoturism in stare de ebrietate. Pe numele lui Judecatoria Baia Mare a emis mandat de executare a pedepsei inchisorii la data de 22 noiembrie, potrivit IPJ Maramures.

Luni, 26 noiembrie, barbatul a fost depistat de politistii Postului de Politie al comunei Satulung si depus in Penitenciarul Baia Mare, in vederea executarii pedepsei.

Tot ieri, la ora 22.30, politistii au depistat pe strada 22 Decembrie din Baia Mare inca un sofer care conducea un autoturism dupa ce a consumat alcool. Barbatul, in varsta de 47 de ani, emana halena alcoolica, insa a refuzat testarea cu aparatul etilotest. Acesta a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele lui politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile, urmand ca la finalizarea lor sa propuna masuri legale.

Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea detinerii permisului de conducere de catre o persoana care, la momentul prelevarii mostrelor biologice, are o imbibatie alcoolica de peste 0.80 g/l alcool pur in sange este infractiune si se pedepseste cu inchisoarea de la unu la cinci ani sau cu amenda.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2