Maramuresean descoperit cu tigari de contrabanda si tutun

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmatiei au descoperit si confiscat, in urma unor actiuni desfasurate pe linia combaterii contrabandei cu tigari, aproximativ 6.300 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de peste 73.500 lei si 37 kg tutun.

Joi, 8 august, in jurul orei 07.00, s-a prezentat pentru a intra in tara prin P.T.F. Petea, judetul Satu Mare, cetateanul roman N.P., in varsta de 40 ani, din judetul Maramures. Acesta conducea un autoturism marca Audi A6, inmatriculat in Ungaria.

“La controlul amanuntit al autovehiculului, politistii de frontiera au descoperit 36.93 kg tutun, in valoare de 3.700 lei, pentru care soferul nu a putut prezenta documente justificative.

Barbatul a declarant ca a achizitionat tutunul dintr-o piata, pentru consum propriu, si nu stia ca are nevoie de documente justificative de provenienta pentru a-l introduce in tara.

In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de detinere de catre orice persoana in afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul Romaniei a produselor accizabile supuse marcarii, fara a fi marcate sau marcate necorespunzator ori cu marcaje false peste limita prevazuta de lege”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

Totodata, intreaga cantitatea de tutun a fost retinuta in vederea continuarii cercetarilor.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2