septembrie 17, 2021

Maramuresean prins de politisti dupa ce a dat mai multe tepe: Inchiria autoturisme folosindu-se de acte false si nu le mai restituia

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii specializati in investigatii criminale din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures au actionat impreuna cu politistii rutieri pentru depistarea unui barbat banuit de comiterea mai multor infractiuni de inselaciune.

Cooperarea cu politistii din Hunedoara a condus la documentarea activitatii infractionale a acestuia si arestarea sa preventiva.

In fapt, este vorba despre un barbat de 30 de ani, domiciliat in Sat Viile Apei, oras Seini, banuit ca a comis mai multe fapte de inselaciune, pe raza mai multor judete. Metoda de operare era aceeasi: inchiria autoturisme folosindu-se de acte false si nu le mai restituia, instrainandu-le. Doua dintre faptele de inselaciune au fost comise recent, pe raza municipiului Baia Mare, conform IPJ Maramures.

Barbatul a fost depistat in trafic, marti, 8 octombrie, in jurul orei 04.00, in timp ce conducea unul dintre autoturisme, la intersectia bulevardului Bucuresti cu bulevardul Republicii din Baia Mare.

Verificarile politistilor au relevat ca permisul de conducere si cartea de identitate pe care acesta le-a prezentat erau false. Totodata s-a constatat ca barbatul nu detine permis de conducere si, intrucat emana halena alcoolica, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentratie de 0.59 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul politiei. In baza probatoriului administrat, barbatul a fost retinut pentru 24 de ore si prezentat instantei care a dispus arestarea sa preventiva.

Politistii continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de conducerea unui vehicul fara permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului, fals privind identitatea, inselaciune, complicitate la fals material in inscrisuri oficiale si uz de fals.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2