Maramureseanul Marin Somcutean a fost ales in conducerea centrala a PND

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

foto 1Maramureseanul Marin Somcutean, presedintele Partidului National Democrat (PND) Maramures, a fost ales in functia de vicepresedinte la nivel central, acesta urmand sa raspunda de coordonarea celor sase filiale judetene ale PND din Regiunea de Nord-Vest (Maramures, Cluj, Satu Mare, Bihor, Salaj, Bistrita).

Decizia a fost luata la cel de-al doilea Congres al PND, desfasurat in aceasta luna, in Sala Alexandru Ioan Cuza de la Palatul Parlametului, eveniment la care au participat 1.820 de national-democrati din toata tara. Delegatia Maramuresului a fost formata din conducerea judeteana si presedinti ai organizatiilor locale.

La cel de-al doilea Congres PND s-au stabilit modificari statutare (alegerea unui presedinte executiv – deputatul Razvan Tanase – si a doi vicepresedinti – Dan Claudiu Tanasescu si Claudiu Bosoteanu), au fost prezentatu candidatii care vor participa la alegerile locale din 5 iunie si a fost adoptata rezolutia „Romania 100”, program creat in scopul de a reuni „energiile natiunii, pentru continuarea dezvoltarii proiectului social lansat in 1859, continuat prin Marea Unire de la 1918”, dar stopat de puterea politica comunista si „de indiferenta clasei politice de dupa 1989”.

„Rezolutia „Romania 100″ reatesta si intareste pozitia noastra firesc pro-unionista, iar programul economic al partidului este o dovada elocventa a faptului ca bunastarea Romaniei si a romanilor este o prioritate absoluta a noastra”, a declarat deputatul Daniel Fenechiu, presedintele PND.

Catalin VISCHI

foto 2

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2