Maramureseanul Stefan Darabus a primit Titlul de Cetatean de Onoare al Judetului Bistrita-Nasaud (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Maramureseanul Stefan Darabus, director regional Europa Centrala si de Sud, „Hope and Homes for Children“, a primit joi, 20 decembrie, Titlul de Cetatean de Onoare al Judetului Bistrita- Nasaud.

Distinctia vine ca urmare a contributiei aduse de acesta la dezvoltarea serviciilor de ingrijire si protectie a copiilor prin construirea a 5 case de tip familial in judetul Bistrita-Nasaud.

„Se acorda Titlul de Cetatean de onoare al Judetului Bistrita-Nasaud domnului Stefan-Vasile Darabus, pentru contributia deosebita la dezvoltarea serviciilor de ingrijire si protectie a copiilor lipsiti temporar sau definitiv de ocrotirea parintilor, prin construirea a 5 case de tip familial in judetul Bistrita-Nasaud”, se arata in hotararea adoptata de Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud.

Alaturi de Stefan Darabus au mai primit respectivul titlul prof. univ. Dr Ioan Aurel Pop, Presedinte al Academiei Romane si Rector al Universitatii Babes Bolyai, IPS Andrei Andreicut, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului si Clujului si Mitropolitul Clujului, Maramuresului si Salajului, General Maior Ioan Manci si prof. univ. Dr Liviu Zapartan.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole