Maramureseni amendati. Ce au verificat politistii

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

politist-cautare 226 de sanctiuni contraventionale in valoare totala de peste 10.000 de lei au fost aplicate de politisti in cadrul unor actiuni desfasurate la Sighetu Marmatiei si Ocna Sugatag.

Politistii din cadrul Politiei Municipiului Sighetu Marmatiei si cei de la Sectia 5 Politie Rurala Ocna Sugatag au actionat ieri pe raza de competenta pentru prevenirea si combaterea faptelor antisociale in domeniile circulatiei pe drumurile publice, ordinii si sigurantei publice precum si comertului cu produse.

Astfel, au fost controlate 76 de persoane fizice si 19 agenti economici si au fost constatate o infractiune si 26 de contraventii. Valoarea totala a amenzilor aplicate este de 10.125 de lei. Totodata, au fost confiscate bunuri estimate la valoare de peste 300 de lei.

In cadrul activitatilor de supraveghere si control a traficului rutier, politistii maramureseni au retinut in vederea suspendarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice opt permise de conducere, dintre care unul pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice.

ZiarMM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *