Maramureseni amendati pentru consum de alcool in public

home camp2
home camp2
home camp2

alcoolJandarmii aflati in timpul misiunii de patrulare pe raza municipiului Sighetu Marmatiei, joi 6 august, in jurul orei 01.30, l-au surprins pe A. H. de 62 ani, din localitate, in timp ce consuma bauturi alcoolice intr-un loc public, respectiv pe aleea pietonala de pe strada Corneliu Coposu din municipiul Sighetu Marmatiei.

La solicitarea echipajului de jandarmerie, acesta a refuzat sa furnizeze date pentru stabilirea identitatii sale. Pentru ambele fapte, acesta a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 100 lei si avertisment scris.

Subofiterii jandarmi aflati in timpul serviciului de patrulare pe raza orasului Viseu de Sus, in data de 6 august, in jurul orei 01.00, au sanctionat doua persoane care consumau bauturi alcoolice in fata sediului Primariei Orasului Viseu de Sus.

Au fost surprinsi I.N. de 21 ani, din Borsa si M.C. de 17 ani, din Viseu de Sus, care pentru faptul ca au consumat bauturi alcoolice intr-un loc public, au fost sanctionati contraventional de catre jandarmi, primul cu amenda in valoare de 300 lei, iar cel de-al doilea cu avertisment scris.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *