Maramureseni cercetati pentru contrabanda cu tigari

tigari contrabandaMarti, 28 iulie, la nivelul Sectorului Politiei de Frontiera Sarasau s-a declansat o actiune pe linia combaterii contrabandei cu tigari, de provenienta ucraineana, in zona de responsabilitate.

Pe timpul actiunii a fost identificat in trafic, pe raza localitatii Sarasau, un autoturism despre care se detineau date ca transporta tigari de provenienta ucraineana.

„Drept urmare, lucratorii nostri au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea la control a autovehiculului, constatandu-se faptul ca masina era condusa de Jozsef  N., de 41 ani, iar in autoturism se mai afla ca pasager Zoltan C., de 26 ani.

La controlul efectuat de catre politistii de frontiera, in portbagajul autoturismului au fost descoperite doua colete care contineau tigari de provenienta ucraineana, fapt pentru care persoanele si autoturismul au fost conduse la sediul sectorului in vederea continuarii cercetarilor.

In urma inventarierii tigarilor a rezultat cantitatea de 520 pachete cu tigari de provenienta ucraineana in valoare de 4.600 lei, cantitate ce a fost ridicata in vederea confiscarii.

Cei doi barbati, domiciliati pe raza judetului Maramures, sunt cercetati pentru savarsirea infractiunii de contrabanda, iar la final urmeaza a se lua masurile legale ce se impun”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

Autoturismul folosit la transportul tigarilor a fost indisponibilizat la sediul Politiei de Frontiera, pana la finalizarea cercetarilor.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1