Maramureseni cercetati pentru inselaciune, santaj, camatarie si contrabanda

camatarie-tMLa data de 5 mai, politistii au identificat si retinut trei persoane banuite ca ar fi comis mai multe infractiuni. Ele vor fi prezentate instantei cu propunere de arestare preventiva.

Activitatile de investigare efectuate de politistii Biroului de Investigatii Criminale Baia Mare in colaborare cu Directia Operatiuni Speciale, au dus la identificarea a patru persoane cercetate in prezent pentru comiterea infractiunilor de inselaciune, santaj, camatarie si contrabanda.

Punctul de la care persoanele banuite isi dezvoltau afacerile ilegale era postarea in presa locala a unor anunturi cu privire la acordarea de imprumuturi cu garantii auto si imobiliare.

In urma activitatilor intreprinse, politistii au reusit documentarea si probarea activitatii infractionale a patru persoane din Baia Sprie.

Un tanar de 33 de ani este cercetat pentru savarsirea infractiunilor de inselaciune, santaj, camatarie si contrabanda iar alti doi barbati si o tanara sunt cercetati pentru comiterea infractiunilor de complicitate la camatarie si contrabanda cu tigari.

Trei dintre acestia au fost retinuti si vor fi prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva.

Politistii continua cercetarile in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a banuitilor.

ZiarMM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1