Maramureseni evacuati de politisti din locuinte dupa ce si-ar fi agresat partenerele de viata

Reclame home 1
Reclame home 1

„Nu asteptati! Nu suferiti in tacere! Noile reglementari le permit politistilor sa va protejeze! Sesizati 112 ori de cate ori sunteti agresati!”, spun reprezentantii IPJ Maramures.

Marti, 5 februarie, politistii maramureseni au emis doua ordine de protectie, dupa ce au fost sesizati cu privire la comiterea unor agresiuni, interzicandu-le agresorilor sa se mai apropie de victime.

Politistii din Baia Sprie au fost sesizati prin apelul 112 de o femeie de 39 de ani, din oras, cu privire la faptul ca a fost agresata de sotul sau. Din primele cercetari efectuate politistii au stabilit faptul ca pe fondul unor certuri, barbatul in varsta de 52 de ani ar fi exercitat acte de violenta asupra sotiei sale, provocandu-i leziuni. Politistii au emis un ordin de protectie provizoriu. Totodata in cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de violenta in familie.

Restrictii de a nu se mai apropia de concubina i-au fost impuse si unui barbat de 42 de ani din localitatea Ilba. Si pe numele acestuia politistii au emis ordin de protectie provizoriu pe o perioada de 5 zile, agresorului fiindu-i interzis sa se apropie la mai putin de 200 metri de persoana vatamata, in varsta de 41 de ani. In acest caz politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de amenintare, potrivit IPJ.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole