Maramureseni la primul miting electoral organizat de Alianta 2020 USR PLUS

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Duminica, 5 mai, membri ai USR Maramures au participat la primul miting electoral organizat de Alianta. Mitingul, intitulat “Alianta live in Cluj”, a reunit in Piata Unirii din centrul capitalei Transilvaniei cateva mii de membri si sustinatori entuziasti. Alianta 2020 USR PLUS a dovedit, astfel, ca se pot organiza mitinguri electorale decente, fara a aduce cu forta angajati de la stat, fara traditionala „momeala”: micii si berea.

Primul pas pentru a schimba imaginea externa a Romaniei este de a merge la vot pe #26mai. Alianta 2020 USR PLUS se regaseste pe pozitia 2 din buletinul de vot si asteapta votul tau.

Mesajul de a merge la vot a fost intarit de fiecare dintre vorbitori: Dan Barna, presedintele Uniunii Salvati Romania, alaturi de candidatii Dacian Ciolos, presedinte PLUS, Cristian Ghinea, Clotilde Armand, Dragos Pislaru, Dragos Tudorache.

Alianta 2020 USR PLUS propune pe lista oameni noi, tineri, foarte bine pregatiti, profesionisti in diverse domenii de activitate. Romanii au in acest moment sansa de a schimba o clasa politica invechita, uzata de metehne ciocoiesti, cu oameni noi si curati. Ne-am saturat cu totii de coruptie si efectele acesteia. Nu avem spitale la standarde. Mor copii si adulti din cauza infectiilor intraspitalicesti. Este efectul coruptiei si al angajarii pe criterii politice. Avem sute de scoli cu toalete in fundul curtii. Un copil a murit inecat, in urma cu doua saptamani, intr-o latrina de scoala. Aici duce coruptia, pentru ca banii nu merg spre nevoile tarii, ci in buzunarele clientelei politice.

Sloganul de campanie al Aliantei 2020 USR PLUS este: „Fara hotie ajungem departe!”. Fara hotie se vor putea repara scoli, se vor putea construi si dota spitale, se vor putea construi autostrazi, se vor putea face toate lucrurile de care Romania are atata nevoie. Candidatii Aliantei 2020 USR PLUS pun pe primul loc cinstea, corectitudinea, competenta reala, sinceritatea, deschiderea fata de cetateni si fata de nevoile lor.

Dacian, Clotilde, Cristian, Dragos, Nicu sau orice alt candidat de pe lista Aliantei 2020 USR PLUS pe care il veti trimite, prin vot, la Bruxelles, va fi acolo pentru interesele Romaniei si ale cetatenilor sai. „Vrem drepturi egale pentru romani cu ale celorlalti cetateni europeni”, a spus Dacian Ciolos. „Vrem sa fim respectati pentru profesionalismul si seriozitatea romanilor care muncesc afara, si nu aratati cu degetul pentru coruptii de la putere”, a spus Barna. „Vrem sa asiguram un trai decent in Romania, pentru ca romanii sa nu-si mai lase familiile si sa plece la munca in vest”, a spus Cristian Ghinea. Europa inseamna o multime de lucruri bune: circulatie libera pe continent, apa si canalizare in sate, drumuri bune, un sistem inteligent de gestionare a deseurilor, bani pentru repararea scolilor, pentru constructia si dotarea spitalelor, inseamna posibilitatea tinerilor de a urma scoli in strainatate, precum si sansa adultilor de a profesa in alte tari. Europa inseamna bunastare, dar inseamna si democratie, libertate, stat de drept, drepturi pentru minoritati.

Ceea ce au subliniat toti candidatii Aliantei 2020 USR PLUS a fost ca sta in puterea fiecarui roman sa obtina toate aceste beneficii pentru Romania. Ele vor veni ca ceva firesc daca la alegerile europarlamentare de pe #26mai vom merge cu totii la vot si vom vota Alianta 2020 USR PLUS, pozitia 2 pe buletinul de vot.

*Realizat la comanda USR (parte a Aliantei 2020 USR PLUS), cod mandatar financiar 41190006.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *