Maramureseni prezenti la “Alianta Gala”, care s-a desfasurat in Washington D.C.

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Zilele acestea, un reprezentant al administratiei judetene se afla in delegatie oficiala la Washington D.C. Joi seara, in cadrul evenimentului “Alianta Gala”, organizat de American-Romanian Alliance, in Washington D.C., la care Consiliul Judetean este partener, Maramuresul a fost reflectat si a reprezentat principala atractie a serii.

Reprezentantul judetului Maramures s-a intalnit, inaintea evenimentului, cu liderul majoritatii din Camera Deputatilor din America, Steny Hoyer, cu care a impartasit cateva impresii despre Romania.

In cadrul Galei “Alianta”, Maramuresul a avut un moment special in care s-a prezentat un film de promovarea a judetului, precum si un stand cu produse si materiale de promovare. Totodata, Maramuresul a fost prezentat si promovat prin toate materialele pregatite pentru acest eveniment.

Conducerea organizatiei American-Romanian Alliance a multumit in mod public, in fata invitatilor, pentru sustinerea aratata evenimentului de catre Judetul Maramures, in aplauzele asistentei. Recitalul artistei Paula Seling a incantat audienta compusa din oficiali americani de rang inalt, fosti ambasadori ai Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, oameni de afaceri si diaspora romaneasca.

Prezenta maramuresenilor la Gala “Alianta” a fost deosebit de numeroasa. Evenimentul a fost organizat de o maramureseanca, Gabriela Sandoz, iar pe langa “ambasadorul” Maramuresului, Paula Seling, a participat si tanarul regizor Michael Dolha. La eveniment a fost prezenta si sotia ambasadorului Romaniei la Washington, care are origini din Maramures, Ana Maria Maior.

Foto: CJ Maramures
ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2