Maramureseni prezenti la “Alianta Gala”, care s-a desfasurat in Washington D.C.

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Zilele acestea, un reprezentant al administratiei judetene se afla in delegatie oficiala la Washington D.C. Joi seara, in cadrul evenimentului “Alianta Gala”, organizat de American-Romanian Alliance, in Washington D.C., la care Consiliul Judetean este partener, Maramuresul a fost reflectat si a reprezentat principala atractie a serii.

Reprezentantul judetului Maramures s-a intalnit, inaintea evenimentului, cu liderul majoritatii din Camera Deputatilor din America, Steny Hoyer, cu care a impartasit cateva impresii despre Romania.

In cadrul Galei “Alianta”, Maramuresul a avut un moment special in care s-a prezentat un film de promovarea a judetului, precum si un stand cu produse si materiale de promovare. Totodata, Maramuresul a fost prezentat si promovat prin toate materialele pregatite pentru acest eveniment.

Conducerea organizatiei American-Romanian Alliance a multumit in mod public, in fata invitatilor, pentru sustinerea aratata evenimentului de catre Judetul Maramures, in aplauzele asistentei. Recitalul artistei Paula Seling a incantat audienta compusa din oficiali americani de rang inalt, fosti ambasadori ai Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, oameni de afaceri si diaspora romaneasca.

Prezenta maramuresenilor la Gala “Alianta” a fost deosebit de numeroasa. Evenimentul a fost organizat de o maramureseanca, Gabriela Sandoz, iar pe langa “ambasadorul” Maramuresului, Paula Seling, a participat si tanarul regizor Michael Dolha. La eveniment a fost prezenta si sotia ambasadorului Romaniei la Washington, care are origini din Maramures, Ana Maria Maior.

Foto: CJ Maramures
ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *