Maramureseni prezenti la Targul Estic din Polonia

In perioada 6 – 7 februarie 2020, in Polonia, la Jasionka are loc cea dea IV-a editie a Targului Estic, in paralel cu a XIII-a editie a Forumului Economic „UE – Ukraine”. La invitatia presedintelui Institutului pentru Studii Estice, Zygmund Berdichowsky si in baza acordului de cooperare semnat in luna septembrie 2019 cu Voievodatul Podkarpackie, judetul Maramures participa la evenimente cu un stand de prezentare si promovare, pus la dispozitie gratuit de organizatori.

Delegatia maramureseana, compusa din reprezentanti ai aparatului propriu al Consiliului Judetean Maramures a participat cu doua prezentari la Forumul Economic „UE-Ucraina” in cadrul panelurilor „Mediul – Patrimoniul – Societatea: “O sansa pentru macro-regiunea carpatica” si „Turismul ca instrument puternic de dezvoltare economica”.

Totodata, standul Judetului Maramures a reprezentat atractia Targului Estic, fiind vizitat de multi participanti, dar si de Maresalul Voievodatului Podkarpackie, Wladyslaw Ortyl si presedintele Institutului pentru Studii Estice, Zygmund Berdichowsky, care s-au aratat extrem de interesati de noutatile si atractiile din judetul nostru.

Targul Estic din Jasionka (Polonia) este un eveniment multisectorial, adresat reprezentantilor din toate sectoarele economiei, inclusiv companii, regiuni, organizatii, asociatii, administratii publice locale si regionale care doresc sa stabileasca noi contacte, sa-si prezinte si promoveze produsele si proiectele sau sa coopereze cu companii poloneze sau ucrainene.

ZiarMM.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu