Maramureseni prezenti la “Zilele Lacului Tisza – Tomek” in Ungaria

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

O delegatie a Consiliului Judetean Maramures participa, zilele acestea, la invitatia judetului maghiar infratit, JaszNagykunSzolnok, la evenimentul “Zilele Lacului Tisza – Tomek” in localitatea Tiszafured din Ungaria.

Amalia Babici Man, purtator de cuvant Consiliul Judetean Maramures: „Delegatia, compusa din consilierul judetean Mihai Kokenyesdi, reprezentanti ai Biroului Relatii Internationale, mesteri populari si producatori locali maramureseni a prezentat atractiile si produsele autohtone in standurile special amenajate cu aceasta ocazie. Evenimentul s-a deschis cu o parada compusa din fanfara militara, husarii pe cai si tineri imbracati in portul popular maghiar, care au sustinut mai multe momente artistice indelung aplaudate de publicul entuziast prezent. Gazdele maghiare au salutat cu multa bucurie si incantare de pe scenele amenajate in cadrul feeric al lacului Tisza delegatii din Romania si, cu precadere, maramuresenii sositi cu produse traditionale.”

Presedintele regiunii JaszNagykun Szolnok, Piroska Miklos, alaturi de vicepresedintii Feher Petra si dr. Csoor Gyorgy si-au exprimat sprijinul si sustinerea pentru intarirea relatiilor de infratire dintre cele doua regiuni cu scopul de a dezvolta proiecte de cooperare comune.

“Zilele Lacului Tisza – Tomek” sunt la a doua editie si reprezinta un eveniment ce se doreste un pol de atractie pentru turistii care viziteaza aceasta zona a Ungariei.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole