Maramureseni retinuti pentru contrabanda cu tigari

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

catuseIn ziua de 7 octombrie, un echipaj al politiei de frontiera din cadrul Sectorului PF Sarasau, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, a descoperit, intr-o zona impadurita de pe raza localitatii Sapanta, judetul Maramures, mai multe colete cu tigari care erau ascunse in vegetatie.

Astfel, in jurul orei 19.00, la fata locului si-a facut aparitia un autoturism de teren din care au coborat doua persoane care au inceput sa incarce tigarile in masina

“Politistii de frontiera au procedat la retinerea barbatilor efectuand somatiile legale prin voce, moment in care acestia au incercat sa furga. Drept urmare politistii de frontiera au efectuat patru focuri de avertisment in plan vertical, cu respectarea prevederilor legale.

In urma actiunii cele doua persoane au fost retinute si identificate ca fiind Florin I., in varsta de 31 ani si Tudor M., de 29 ani, domiciliati pe raza judetului Maramures. In zona au fost descoperite 8 colete cu tigari iar in masina de teren inca doua din acelasi lot”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei.

Persoanele retinute, autoturismul si cele 10 colete cu tigari au fost transportate la sediul sectorului in vederea continuarii cercetarilor.

In urma inventarierii tigarilor a rezultat cantitatea de 6.000 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de 54.000 lei, cantitate ce a fost ridicata in vederea confiscarii.

Totodata, autoturismul folosit la activitatea infractionala a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor, iar cele doua persoane sunt cercetate de catre politistii de frontiera pentru savarsirea infractiunii de contrabanda, iar la final urmand a se lua toate masurile legale ce se impun.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2