Maramureseni retinuti pentru trafic de droguri

catuse-arest-1Politistii specializati in combaterea criminalitatii organizate din Cluj si procurorii DIICOT cerceteaza 6 persoane pentru trafic de droguri si operatiuni ilegale cu substante cu efecte psihoactive, informeaza AGERPRES.

In urma unei actiuni de prindere in flagrant si a 4 perchezitii domiciliare, au fost ridicate droguri de risc si mare risc, iar 5 barbati au fost retinuti.

La data de 7 iunie, politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Cluj — Napoca, sub coordonarea procurorilor DIICOT — ST Cluj, au organizat o actiune pentru depistarea, in flagrant delict, a 3 barbati care ar fi incercat sa comercializeze droguri.

De asemenea, pentru probarea activitatii infractionale, au fost efectuate 4 perchezitii domiciliare, in urma carora au fost ridicate droguri de risc si mare risc (cannabis, comprimate de ecstasy, cristale de MDMA, un timbru de LSD si alte substante susceptibile a avea efecte psihoactive).

Fata de cei 5 barbati, cu varste cuprinse intre 20 si 25 de ani, din judetele Cluj si Maramures, a fost dispusa masura retinerii, pentru 24 de ore.

La data de 8 iunie, instanta a dispus arestarea preventiva pentru 30 de zile a celor 5.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1