Maramureșenii continuă să se întoarcă în țară în număr mare

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne și polițiștii locali au executat, pe raza unităților administrativ-teritoriale, în sistem integrat 43 de misiuni.

Cele 79 de efective au procedat la menținerea ordinii și siguranței publice, la verificarea persoanelor aflate în evidențe cu privire la respectarea măsurii de izolare la domiciliu, la paza locațiilor de carantinare, la verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate.

În executarea misiunilor au fost utilizate 21 mijloace de mobilitate. Au fost verificați peste 1.900 de cetățeni cu privire la respectarea măsurii de izolare la domiciliu. În timpul misiunilor au fost depistate, identificate și sancționate contravențional trei persoane care nu au respectat măsura izolării la domiciliu. Acestea au fost introduse în carantină instituționalizată, cu plata cheltuielilor aferente.

De asemenea, o persoană nu a respectat măsurile de protecție individuală stabilite de legislație pentru prevenirea și limitarea răspândirii COVID-19. S-au aplicat patru sancțiuni contravenționale în valoare de 3.500 lei. Prin punctele de trecere a frontierei de stat au sosit în țară 211 maramureșeni care au intrat în autoizolare la domiciliu.

”Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, distanța de socializare și măsurile de igienă stabilite de către specialiști. Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus. Mulțumim tuturor celor care au înțeles că numai împreună vom reuși să depășim această perioadă!”, au precizat cei de la CJSU Maramureș.

ZiarMM

Foto arhivă

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *