Maramureșenii din diaspora continuă să se întoarcă în număr mare acasă

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne și polițiștii locali alcătuite din polițiști au executat în sistem integrat 55 de misiuni, pe raza județului.

Au fost angrenate 103 efective pentru menținerea ordinii și siguranței publice, pentru verificarea persoanelor aflate în evidențe cu privire la respectarea măsurii de izolare la domiciliu, pentru paza locațiilor de carantinare, pentru verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate. În executarea misiunilor au fost utilizate 31 mijloace de mobilitate.

Au fost verificați peste 1000 de cetățeni cu privire la respectarea măsurii de izolare la domiciliu. Au fost identificate și sancționate contravențional două persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuale stabilite pentru prevenirea și limitarea infecției cu noul Coronavirus.

De asemenea, a fost depistată, identificată și sancționată contravențional o persoană care nu a respectat măsura de izolare la domiciliu. Aceasta a fost introdusă în carantină instituționalizată, cu plata cheltuielilor aferente.

”Reamintim cetățenilor că documentele eliberate de serviciile publice comunitare regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor (permise de conducere, autorizații provizorii de circulație) și expirate în perioada stării de urgență rămân valabile pentru o perioadă de 90 de zile de la data încetării stării de urgență. Persoanele izolate la domiciliu care se găsesc în această situație se pot programa online pe platforma www. drpciv.ro, și prezenta la ghișeu după perioada de 14 zile prevăzută de legislația în vigoare.

Prin punctele de trecere a frontierei de stat au sosit în țară 371 maramureșeni care au intrat în autoizolare la domiciliu. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte măsurilor stabilite de autorități în perioada stării de alertă, distanța de socializare și măsurile de igienă stabilite de către specialiști. Mulțumim tuturor celor care au înțeles că numai împreună vom reuși să depășim această perioadă!”, au spus cei de la CJSU Maramureș.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2