Maramuresenii iau atitudine pe retelele de socializare impotriva taierilor ilegale de paduri

Reclame home 1
Reclame home 1

lemneMaramuresenii iau atitudine, cel putin in mediul online, cu privire la taierile ilegale de arbori din padurile din Maramures. „Am incercat sa scriu pe facebook-ul Consiliului Judetean despre o informatie care a aparut, si anume despre indignarea celor care merg pe Valea Vaserului si vad maldere de lemn taiate si pregatite pentru a fi transportate! Pentru ca au o persoana care cenzureaza mesajele, nu a aparut! Cu 2 zile in urma am sunat la 112 pentru a verifica un transport suspect prin mijlocul orasului (Camionul avea numere de inmatriculare diferite pe fata si pe spate). Numarul de pe fata era un transport autorizat.

De cel de pe spate nu se stia nimic! Acuma am vazut o alta postare care ar trebui sa trezeasca interesul CONSILIULUI JUDETEAN. Taieri in „Padurile Seculare din Strimbu Baiut” – Zona Corost! Arbori seculari insemnati pentru taieri!! Daca acest Consiliu Judetean stie de aceste lucruri este partas la jaf si crima! Daca nu stie, ar trebui sa isi dea toti demisia pentru incompetenta! Poza a fost trimisa de un prieten de pe facebook din zona Strambu Baiut care a semnalat acest lucru! Ciprian Coc – cel care a fost amendat de politia din Baiut pentru ca a sunat la 112 si a semnalat un transport ilegal de lemne!”, spune Remus Dan intr-o postare pe facebook. 

Comentariile nu au intarziat sa apara. Angela Muntean spune: „Si apoi ne miram ca atunci cand ploua sunt inundatii ! Cei care conduc destinele tarii si judetului nu-i intereseaza, pentru ca sunt pe o mana cu ei ! Suntem prea mici dar uniti poate am putea face ceva ! Imi amintesc ca toti vamesii ungurii de la CENGERSIMO -PETEA- si-au facut casele si tot ce a trebuit pe langa casa cu lemn din Romania ! RUSINE ca distrugeti tot ce altii au construit cu truda!”. 

Andreea Podina continua: „I-am scris lui Alex Dima despre taierea masiva din MM si mi a zis ca va relua reportajul si investigațiile! Speram sa se faca ceva!”.

Cezar TUDOR

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole