Maramuresenii, mai cuminti de Sarbatori fata de 2012, spune politia

Reclame home 1
Reclame home 1

In perioada Sarbatorii Craciunului si Anului Nou, aproximativ 300 de politisti au actionat pentru prevenirea si combaterea oricaror evenimente care puteau afecta linistea cetatenilor si au intervenit cu operativitate de fiecare data cand au fost sesizati cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

In urma masurilor preventive si operative intreprinse, anul acesta, in perioada sarbatorilor de iarna, s-au inregistrat mai putine fapte penale comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

Politistii de la structurile de ordine publica, investigatii criminale, investigarea fraudelor, arme, explozivi, substante periculoase au fost la datorie, astfel ca, s-au comis cu 11% mai putine fapte cu violenta, cu 18 % mai putine furturi si cu 12% mai putine fapte de natura judiciara.

Politistii rutieri care au actionat pe principalele artere de circulatie din judet, in scopul prevenirii producerii de accidente si combaterii cauzelor generatoare de astfel de evenimente, au constatat in aceasta perioada 57 infractiuni la regimul circulatiei, cu 29 mai multe decat anul trecut si au retinut in vederea suspendarii 79 permise de conducere.

Politistii desfasoara in continuare activitati preventive si operative astfel incat cetatenii sa fie in siguranta si cu ocazia sarbatoririi Botezului Domnului, a Sfantului Ioan Botezatorul si a sarbatorilor de iarna de rit vechi.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole