Maramuresenii nu se tem de puscarie. Contrabanda cu tigari, in floare peste Gutai

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

tigari contrabanda masinaAproape ca nu este zi in care sa nu afli ca politistii de frontier maramureseni au confiscate sute de pachete de tigari de la diferite persoane. Tigarile erau ascunse in masina, in paine, in saci cu faina sau in cauciucurile masinii. Orice, numai pentru a scoate un ban din vanzarea acestora.

Spre exemplu, in data de 24 mai 2016, un echipaj al politiei de frontiera din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmatiei, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control, pe raza localitatii Petrova, un autoturism de teren marca Mitsubishi Pajero, inmatriculat in Marea Britanie.

Doar ca in momentul in care conducatorul auto a observat echipajul politiei de frontiera, a abandonat autoturismul si a fugit. Motivul lesne de inteles – autoturismul era plin cu tigari.

Masina si tigarile au fost conduse la sediul Politiei de Frontiera, unde, in urma inventarierii a rezultat cantitatea de 14.938 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de 135.000 lei.

In 25 mai a.c., un echipaj al politiei de frontiera a oprit in trafic pentru control, pe raza localitatii Salistea de Sus, un autoturism marca Audi A4, condus de catre Aurelia G., de 44 de ani, domiciliata pe raza judetului Bistrita Nasaud.

Cu ocazia controlului, politistii de frontiera au descoperit in portbagajul autoturismului patru baxuri cu tigari, mai exact 2.000 pachete tigari, de provenienta ucraineana, in valoare de peste 18.000 lei.

Autoturismul in valoare de 9.000 lei a fost indisponibilizat la sediul sectorului, iar Aurelia G. este cercetata sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, la final urmand a se lua toate masurile legale ce se impun.

Cezar TUDOR

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2