Maramuresenii pot primi pasaportul la domiciliu. Vezi cum

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Incepand cu data de 23 iunie, cetatenii romani cu domiciliul in Romania pot opta pentru a primi pasapoartele la domiciliu sau resedinta.

Daca persoana care solicita eliberarea pasaportului electronic opteaza pentru livrarea acestuia la domiciliu/resedinta trebuie sa completeze cererea suplimentara „CERERE LIVRARE CURIER”.

Contravaloarea acestui serviciu este de 8,68 lei, inclusiv T.V.A. si se va achita la primirea pasaportului. Furnizarea numarului de telefon pentru prestarea acestui serviciu este obligatorie.
Curierul va livra pasaportul sub semnatura de primire doar titularului, unuia dintre parinti (in cazul minorilor care nu au implinit varsta de 14 ani) sau unei persoane imputernicite (prin procura speciala autentificata).

Destinatarul primeste automat un SMS in care este informat cu privire la ziua in care va fi efectuata livrarea, adresa la care va sosi curierul si numarul de document de transport ce va insoti plicul cu pasaportul.

Daca in termen de 5 zile lucratoare de la primirea notificarii prin SMS destinatarul pasaportului nu este gasit la adresa, iar curierul nu a putut lua legatura telefonic cu destinatarul, plicul continand pasaportul va fi returnat la serviciul public comunitar pentru eliberarea si evidenta pasapoartelor simple judetean din raza de domiciliu/resedinta.

Pasaportul va putea fi preluat oricand de la sediul respectivului serviciu public comunitar pentru eliberarea si evidenta pasapoartelor simple judetean.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole