Maramuresul ar putea primi inca 20 milioane lei pentru proiecte dupa rectificare

home camp2
home camp2
home camp2

Vicepremierul Liviu Dragnea se va afla luni in Maramures, unde va preda cheile noilor microbuze scolare. Conform declaratiei oferita de vicepresedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, a doua componenta a vizitei vicepremierului Liviu Dragnea in judetul Maramures o reprezinta finalizarea proiectelor finantate prin Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL) si aprobat prin OUG 28.

Judetul Maramures are, in acest moment, 52 de obiective de investitii in derulare, precum si alte 40 de obiective noi, aprobate in 2014.

”Vorbim despre reabilitarea de drumuri comunale, aductiuni de apa, canalizare si constructia de poduri noi. Am beneficiat, la inceputul anului 2014, de o suma de 25 de milioane de lei pentru finantarea acestor obiective. Asteptam in continuare, in urma rectificarilor bugetare din lunile august si septembrie, conform solicitarilor administratiilor publice locale catre Ministerul Dezvoltarii Regionale, un plus de peste 20 de milioane de lei in Maramures.

Am ajunge, in acest fel, la un total de peste 10 milioane de euro, bani alocati direct pentru nevoile comunitatilor locale, sume care intra efectiv in economia reala a judetului. Folosind aceste fonduri de la MDRAP in locurile in care avem nevoie, cu o prioritizare corecta a necesitatilor, putem sa vorbim in judetul Maramures de reabilitarea catorva zeci de km de canalizare si aductiuni de apa, precum si de cateva poduri noi in Cernesti, Ciocotis, Tautii Magheraus, Bogdan Voda si, mai ales una dintre prioritatile judetului Maramures de peste 20 de ani, podul de la Ulmeni (Chelinta) peste Somes.

Au fost mai bine de doua decenii de incercari ale administratiei maramuresene de a gasi o finantare viabila pentru acest pod si astazi s-a gasit solutia. Ii multumesc vicepremierului Liviu Dragnea pentru intregul sprijin acordat in realizarea acestei investitii vitale pentru judetul Maramures”, a spus presedintele PSD Maramures si vicepresedinte al Consiliului Judetean, Gabriel Zetea.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

5 Comments

 1. ioan

  promisiuni electorale, pomeni publice, bani proveniti din munca noastra. Rusine dragatorilor corupti si lichelelor politice.

  Reply
 2. taranist,de Maramures

  Sper ca noi din Ardeal,sa sustinem candidatul nostru din partea ACL,pentru binele nostru trebuie sa avem un candidat care sa redea speranta romanilor,acesta poate fi Iohannis.Ca monarhist voi vota candidatul ACL cu nume Iohannis.

  Reply
  1. dilau

   prietene taranist de maramures, atita timp cit iti duci “crucea pina la capat” o sa ai respectul meu.da asta nu inseamna ca nu pot sa te intreb ceva – iojannis, nu e rau dar in primul tur cu cine o sa votezi -?.:))).

   Reply
 3. justitiarul

  ar putea daca va vota cu Ponta presedinte sau ar putea daca domn VP Dragnea va fi dus de sen Pop Liviu Marian la un team building la pensiunea prietena din Oncesti. Stiti voi palinca, camere mari cu cergi matzoase, fetite nurlii….discretie. Apropos domn fost lider de sindicat , sotia stie ca avti cont acolo la Oncesti si pe ce se duc economiile familiei? sau sunt bani de ….captusala.

  Reply
 4. ioan

  taranistul e dus cu pluta. Ma loaza cu discurs comunist, tie si celor asemenea tie un mesaj:daca ai fi monarhist adevarat nu ai vagabonda prin partide politice. Nu poti fi si monarhist si politruc,

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *