MARAMUREȘUL, CONDAMNAT LA SOL – Aproape 1000 de pasageri într-o zi pe aerogara Satu Mare

Zi istorică la Aeroportul Satu Mare, dar nu și pentru aeroportul din Tăuții Măgherăuș, unde de o bună bucată de vreme s-a așternut liniștea. Directorul Dorin Buda nu mai scoate un cuvânt despre ce se mai întâmplă la aerogară, ce se mai face nou, pe când cursele internaționale de linie ș.a.m.d. În schimb, sătmărenii își văd de treabă. Dovadă că azi, 8 August 2021, au marcat un alt moment important pentru Aeroportul Satu Mare și anume 848 pasageri le-au călcat pragul și au ajuns (sau au sosit de) la Roma, Londra și Paris.
“Ne dorim ca astfel de zile să devină normalitate la Aeroportul Satu Mare, iar pasagerii noștri să aibă acces cît mai ușor la importante destinații europene. Cred că în curînd vom depăși cifra simbolică de 1000 de pasageri pe zi, ceea ce ne face să fim încrezători în dezvoltarea aeroportului și a serviciilor pe care le oferim atît pasagerilor, cît si companiilor aeriene. Chiar dacă pe moment situația este – încă – sub semnul anormalității, noi îi asigurăm pe pasagerii noștri că facem eforturi constante și continue de a le facilita tranzitul prin aeroport și de a găsi soluții pentru a le fi cît mai confortabil timpul petrecut la noi. Le mulțumim cu această ocazie și îi asigurăm de întregul nostru sprijin.” a declarat directorul Aeropotului Satu Mare, Mihai Pătrașcu, nimeni altul decât fostul director al Aeroportului Internațional „Maramureș” (acum, atunci era Baia Mare).
Asta înseamnă că Maramureșul rămâne de căruță, Oradea își face companie proprie de zbor, sătmărenii preiau tot ce înseamnă și Maramureș și la Tăuții Măgherăuș știm doar că se face un nou terminal. Cânjd vom zbura internațional este o întrebare la care poate niște conducerea județului nu poatre răspunde. Sau nu vrea să răspundă.
Dragoș HOJDA
Distribuie articolul
Adaugă un comentariu